"Mannen på torget"

HEJ BLÖGGÄLSKLINGAR! Jag är jätteuppspelt, för jag har nämligen fått en sprillans ny vän. Jerry har skrivit några väldigt bra och illustrerande talesätt; "en vän för mycket kan ingen ha", "en vän är mer än guld värd" och "ju fler vänner, ju fler möjligheter".

Så här gick det till: jag bjöd hem "mannen från systembolaget" (han kallas så för att man alltid brukar stöta på honom där) för att jag kände mig lite ensam eftersom resten i familjen är på kyrkomässa. Allra först fick han fräscha upp sig lite, raka sig och duscha osv. för det stank outhärdligt (hade tydligen inte gjort det på 2 år OMFG). Det var så mycket smuts att det till och med blev stopp i avloppet..!

Men därefter tände vi brasan och slog oss ned och hade ett djupt samtal om allt mellan himmel och jord. Han berättade att han brukar kallas skorpan (skorpan & räkan, hur bra passar inte det ihop?!), att han varit en sjörövare i sitt förra liv, att han aldrig fått ett arbete och att han är släkt med Gud mm. Tyvärr började han dricka lite och blev så berusad att han "däckade". Just nu ligger han och sover i Johannes säng, men jag funderar på att väcka honom! Är så glad att jag inte kan sluta le!





Pussen & kramen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag redigerar bilder åt alla som vill hela kvällen och imorgon, det enda du behöver göra är att lägga till mig på bloggkoll :) http://naztysbunny.blogg.se

2008-09-13 @ 17:40:57
Postat av: Ammii

HAHA din animereing skrämmer mig! MYCKET!

2008-09-13 @ 18:22:32
URL: http://ammiis.blogg.se/
Postat av: Fredrik Frisören

Trevlig kväll...

2008-09-13 @ 18:34:00
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se/
Postat av: myggmor (räkan)

Ammii: hihihi det var inte meningen att den skulle vara läskig! Ville bara försöka visa hur skorpan såg ut ;)

2008-09-13 @ 19:03:19
URL: http://myggmor.blogg.se/
Postat av: Tove

haha fräsig gubbe

2008-09-13 @ 19:06:34
URL: http://tovedenstore.blogg.se/
Postat av: myggmor (räkan)

Tove: hihihi tack! Ska hälsa honom det :)

2008-09-13 @ 19:08:15
URL: http://myggmor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0