Desperate Housewives

Hej blöggis!
Såg ni också Desperate Housewives? Jag och resten i familjen klämde ihop oss i soffan (eller ja, Johannes fick sitta på golvet bredvid). SÅ JÄVLA URMYSIGT! Vi har väntat på det här ögonlocket i flera månader nu, sedan sista avsnittet av förra säsongen! Tycker det är lite svårt att hänga med i handlingen, blandar ihop den med Prison Break hela tiden. Men det är ändå tokigt spännande! Vad ska hända med det där barnet? Får Carlos tillbaka synen? Kommer Mike att bli en bra fader? Dödar Sudan Gitte..? Ja, det är 1000 frågor som snurrar runt i mitt huvud just nu,

God natt Love!



Så vackert, Fley

Jag blir helt galen! Johannes och Jerry brukar alltid ta "ego-pix", ni vet, såna där bilder man tar på sig själv när man plutar med munnen, spärrar upp ögonen, biter ihop tänderna, vrider huvudet osv. Ofta med en mobil framför en spegel. Inte sällan på toaletten.

Men i allafall. Jag har alltid sett ner på dem för att de gör så, speciellt när de lägger upp bilderna på snyggast.se eller lunarstorm osv. Ok, jag förstår att Jerry gör det, för han ser väl rätt bra ut med lite make-up. Men Johannes är ful som stryk och skämmer ut familjen! Var till och med tvungen att ta bort mitt användarkonto på lunarstorm för att ingen skulle se att vi var släkt (förlåt Johannes, men jag skriver bara sanningen. Du måste förstå). 

MEN. Nu till saken. I dag när jag besökte Fleys blogg upptäckte jag att han tagit en massa ego-pix. Innan jag hann tänka WTF blev jag hänförd av de vackra bilderna! Han är verkligen fotogenisk den grabben, och jag önskar att mina söner såg likadana ut. Har aldrig sett så fantastiska ego-pix. Jag kunde inte sluta öppna ögonen, nä inte ens sluta andas.

Klicka HÄR för att se bilderna, och lämna en gullig kommentar.

Morbror Vernon => Dudley

Hej kära spindlar,

till att börja med vill jag be om ursäkt för att jag bara gjorde ett inlägg i går! Skäms på mig! Men jag har faktiskt en vettig förklaring: efter att jag skrivit inlägget gick jag och lade mig och sov ... och vaknade inte förrän idag! LOL! Hade säkert kunnat sova ännu längre om det inte vore för att Johannes sprang in i fönstret. Ja, han har kommit tillbaka, så nu är lugnet borta igen.

Han kom tydligen tillbaka medan jag sov, men varken Bigitta eller Jerry hade känt igen honom så han fick sova ute i natt. Som ett j*vla monster såg han ut, värre än vanligt! Hu! Hade typ fått rastahår och smuts över hela kroppen. Dessutom hade han rasat i vikt; tidigare såg han ut som morbror Vernon i Harry Potter, men när han kom tillbaka var han snarare som Dudley! Ti, hi! Det påminner mig om tiden då jag hade anorexi, men det berättar jag om nån annan gång. Hur har ni haft det?

Knastriga kramar!

In the middle of the night

Öj, öj, öj ...

Nu kanske ni undrar varför jag gör ett inlägg mitt i natten? Det ska jag tala om. Det var nämligen så att jag drömde en mardröm om att Johannes kom tillbaka hem igen. Men det hemska var att han såg ut som den där läskiga sjörövaren i Family Guy, ni vet han som har tappat båda benen och armarna och ersatt dem med träkäppar? Plötsligt började han jaga mig, och han sprang skitsnabbt! Huuuu! Fyyyy faaaaan! Jag måste ju erkänna att Johannes sjönk lite i mitt anseende nu, även om det bara var en dröm och han inte kan rå för det.

Äh, nu ska jag dricka lite varm honung och försöka somna om.

God natt!


Yippi!

Hej gott folk, här kommer överraskningsinlägget:



Jag tänkte nu dela med mig av mitt favoritspel, ever: Shave Da Kek!
Det är varken för svårt eller för lätt, utan helt enkelt lagom.
Man ska välja ett av ansiktena, och sedan raka det som man vill.
Jag har spelat det här sedan jag var ett spädbarn, så jag är rätt duktig.
Lycka till!

Sorgen

Hej blöggen :(

Vet ni vad som hände? Först skulle jag chatta med Vanessa. Men ingen av mina frågor kom med, för de handlade för mycket om Harry Potter. Tydligen fick man bara ställa frågor som hade att göra med nåt jävla High School Musical eller hårsäckar, vilket jag inte fattade. Förrän efteråt :(
Men det värsta var ändå det som hände när man skulle chatta med Zac: servern blev överbelastad och sidan gick inte att visa. Jag typ dog, eller nä, men jag svimmade och blev medvetslös! Vaknade upp alldeles nyss och samlade kraft för att kunna blogga lite. Men hela mitt liv är förstört, jag lever i en bubbla; en bubbla av mardrömmar. Inget betyder något längre ...

Snart ska jag gå och se på TV för att glömma verkligheten för en stund, men först ska ni får ett överrasknings-inlägg! Vänta några minuter bara!

Pössen & Kjamen

OMG OMG OMFG

GUESS WHAT?!
14:50-15:20 kan man chatta med VANESSA HUDGENS
och 15:20-15:50 ZAC EFTRON!
PÅ AFTONBLADET
ALLTSÅ
jag kan inte andas
går typ runt och vibrerar
detta är mitt livs chans
FATTAR NI?
Å HERRE GUD
HERRE GUD
om ni inte vet vilka de är, så ska jag berätta:
Zac är han som gör rösten i Nanny
och Vanessa är hon som spelar Voldemort
OMG OMG OMG
HÄR ÄR LÄNKEN:
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/

Utkast: Morsning, blöggen! ...

Morsning, blöggen!

I dag har jag och Jerry varit ute på äventyr. Jättetidigt i morse, innan Bigitta vaknade, förvandlade vi oss till olika Harry Potter-karaktärer, alltså klädde ut oss. Jag föreställde Harry och professor Snape på en och samma gång (kunde inte välja bara en, älskar båda lika mycket) medan Jerry klädde ut sig till en kentaur.

Sedan gick vi ut i skogen och sprang runt i cirklar och gjorde galna ljud och skrek. Förra gången höll vi till i stan, men fick typ en varning av polisen så vi vågade inte gå dit den här gången. Jag älskar min och Jerrys fantastiska far-och-son-relation. Tidigare brukade vi aldrig hitta på saker tillsammans, men numera gör vi en massa grabbiga saker ihop. Tyvärr står jag inte lika nära Johannes på grund av två anledningar: 1) han bet sig fast i min arm när han var mindre, 2) han tycker inte om Harry Potter, så vi har inga gemensamma intressen.

Nähä, nu ska jag ta och käka lite mat. Vi kom ju precis hem, helt genomsvettiga och vrålhungriga efter att ha rusat runt i skogen hela dagen! Bigitta är typ sur för att vi bara försvann, men hon måste ju acceptera att vi har ett uteliv (till skillnad från henne lol). Nu får ni en tysk avslutning:

Erst wenn die Wolken schlafen gehen
kann man uns am Himmel sehen
wir haben Angst und sind allein
Gott weiss ich will kein Engel sein


Gute nacht!

Don't you wanna go to the toilet?



Hittade den här filmen på youtube alldeles nyss!
Man måste ju erkänna att man blir lite kissnödig av att titta på den, eller hur?

My decision

Tjingeling!

Jag har nu bestämt mig för vad jag ska göra. Jag känner att jag inte kan klara mig utan Bigitta eftersom jag inte vet hur man lagar varm mat, men samtidigt är de här restylane-injektionerna väldigt viktiga för mig (har skitdåligt självförtroende). Som tur var kom jag på en helt fantastisk lösning - jag ska hyra ut Bigittas staty för 2 000 :- per dag, så om allt går enligt planerna har jag om sju dagar råd att lägga mig under kniven ^^

Är till 100 % uppspelt! Kan inte tänka på nåt annat! Jag lade ut en annons om statyn på blocket för ett par timmar sedan, och har redan fått tre svar. Dessutom kontaktade jag min läkare (doktor Döbbels) och bad om att få se hur han tänkt lägga injektionerna. Så jag skickade en bild på en rynkig gammal dam, och efter ett par minuter mailade han tillbaka resultatet - som var helt stunningly plastic fantastic. Blev så glad att en liten grå tår rullade ner för skägget:




Bigittas staty = äkta guld fast målad med andra färger


Keeping or not keeping

Hej blöggen-knöggen.

Kommer ni ihåg att jag kastade alla mina pengar i en önskebrunn? Förutom att vi typ håller på att svälta ihjäl här hemma, har det uppstått ett problem. Jag har bestämt mig för att spruta in restylane i huvudet trots allt, eftersom det var nån som tyckte att jag skulle det. Men jag har helt enkelt inte råd. Då kom jag på att jag skulle kunna sälja statyn av Bigitta (se ovan). Vi beställde den av en fantastisk skulptör när vi var unga & dumma, och betalade hela 75 000 :-
Men Bigitta är väldigt förtjust i den, eftersom den föreställer henne, och hon har sagt att hon tänker lämna mig om jag säljer den... Vad ska jag göra?
Restylane or Bigitta?

Jag har fått en hårboll i halsen (lol)

Tjababa el blugg!

Sitter på Comvux nu, eller ja, jag är utkastad ur klassrummet så jag måste sitta i datasalen där de samlat alla möss. Anledningen till att jag blev utkastad var att jag åt lite hår på matten så det fastnade en hårboll i halsen. Jag försökte desperat att få upp den, men tydligen störde jag arbetsron och distraherade de andra, så klassmorfar fick bära ut mig. Annars har min dag varit bra; vaknade av att Bigitta kom in och lade en spåkula i mitt ansikte, därefter gick jag och åt frukost och dansade en smula med Jerry (han har ännu inte tagit av sig tröjan ^^). Hur har er dag varit honies?

Äsch, nu orkar jag inte skriva mer (förlåt), tänkte gå och jaga lite änder istället! ti hi!

Adjöken Möken

Blöggens blöggeliblögg

Hej blögg-curry!

Idag har jag haft lite blöggtorka; har nämligen inte gjort så mycket och alltså inte haft något att skriva om. Mest tittat på TV. Tog på mig mina racer-blöjor så att jag inte skulle behöva lämna soffan och gå på toaletten. Men iallafall. Jag var ledig idag för Comvux håller på att undersökas av hälsoskyddsinstitutet p.g.a att det finns för mycket möss. En musinvasion eller vad man ska kalla det. Fem möss i varje klassrum är typ gränsen för vad som anses hälsosamt. Bullshit, säger jag. Vem har dött p.g.a lite möss? 

Förresten, glömde nästan berätta att jag har köpt en tishis. Japp, ni läste rätt! En sprillans ny T-shirt åt Jerry (passade på medan Johannes fortfarande är bortsprungen så det inte  uppstår slagsmål). Själv tycker jag att den är lite för osmaklig och skulle aldrig ta på mig den, men Jerry blev helt tokig. Typ satte på musik och sprang runt i huset som en j*vla galning med endast tröjan på sig. Ti hi!


Naturlig storlek (ja, Johannes har XXS i torso-storlek)

Läsarfrågan


Vad är din största hemlighet?



Jag kände att det var dags att berätta om min största och mörkaste hemlighet. Jag är vad man brukar kalla en glädjedödare. Så här ligger det till: Varje gång jag går in på en fest - det kan vara vilken fest som helst, hur rolig som helst - så blir det helt tyst. En pinsam och obehaglig stämning uppstår. På sin höjd kanske någon hostar lite. Jag får alltid minst en person att börja gråta av sorg. Sedan går alla.




Jag skapar sämre partystämning än pinnarna här ovan

Min dag

Hej blögg.
NOOOOOT!!!
Nä, skojade bara. Hej!
(inte tihi)

Idag har det väl varit en helt OK dag. På Comvux diskuterade vi varför sjörövar har den största politiska makten i dagens samhälle osv, fast vi kom inte fram till så mycket. Min teori var att de har snabba skepp som de kan segla iväg med ifall det skulle krisa eller uppstå konflikter, men ingen annan lyssnade. Suck.

Ja, ja nu över till något mystiskt: Skorpan SMS:ade mig för några timmar sedan, så här skrev han: 

"Hej Skorpan.
Long time no see.
Hoppas allt är bra med dig.
Jag har just rullat ner för ett berg.
Vet inte hur jag ska ta mig upp.
Din trogne
"

Jag som aldrig får SMS! Blev lite stressad och visste inte vad jag skulle svara, så jag skickade en "ego-pic" til honom där jag gjorde en läskig blick! Lol. Men jag tror inte att han tog det så bra, han svarade nämligen med att skicka en svordom. Vill helst inte gå in på närmare detaljer för det finns vissa spädbarn som följer bloggen. Ni SMS-experter, vad ska jag skriva till honom nu?? Vill ju inte göra honom ännu mer upprörd liksom!

Nä, vet ni vad jag ska hitta på nu? Jag ska gå och äta sura läppar (alltså godis).

Taabadooo!

Oh no, big mistake!

Hej blöggen :(

Jag är väldigt ledsen just nu, för jag har spenderat alla mina pengar på en helt onödig sak... Då tänker ni kanske: Åh, droger, coolt! Åh, casino, spännande! Åh, kläder, crazy! Men jag har lagt pengarna på - eller snarare i - något ännu värre. Nämligen en önskebrunn i staden. Jag kan inte dyka i och ta upp dem igen för då dör jag. Dessutom kan jag inte fiska upp dem heller! Förstår ni vilket dilemma? Ska jag låta pengarna vara, eller ska jag offra mitt liv?

Gosh, det här var svarta pengar jag sparat sen femtonårsåldern, och en ganska ansenlig summa om man säger så. Vad ska jag göra???????

Tack och hej, från ledsna mej

Min galna morgon

Hej mina blögg-gongar!

I dag vaknade jag supertidigt, redan vid klockan 9! Vissa är nattugglor, andra är morgonänglar, och jag är då det senare. Jag möttes av en heltokig syn; Johannes och Jerry hade tydligen hållit på att bråka hela natten - från att jag lade ut filmerna på dem i går kväll - tills nu. Jag gick fram och delade på dem och frågade vad det gällde; de kunde tydligen inte komma överens om vem som var vem i filmen. Jag var helt säker på att Jerry var den röde, men nu vet jag ingenting längre.

Ja, ja, Johannes håller i allafall på att packa sin matsäck nu. Han gav upp eftersom han är den svagaste, och tänker rymma hemifrån för ett tag. Nu ska ni inte bli oroliga, för det här händer ett par gånger varje år. Det är faktiskt riktigt skönt när en är borta, för det blir mycket lugnare och bättre luft här inne då.
Nu ska jag ta och skära bort en bit hud från näsan.

Tjingeling!

I love my little guys!

Det är flera 1000 som har frågat om dom kan få se bilder på Jerry och Johannes (Piff)... Så därför tänkte jag nu dela med mig av två urgulliga filmer de har gjort! Den första känner ni nog igen, den blev en riktig youtube-hit. Men de har gjort en ny video nu, fyra år senare! Visst är de ena urflummiga och ursköna typer?! (Jerry = röd, Johannes = svart)


Number 1




Number 2
Märkte ni att Jerry växte upp och blev en vacker man?


Tishis

Hej Blubb-Blögg (försök säga det snabbt flera gånger)!

I dag har det varit en toppendag. Vet ni varför? Jo, jag har typ varit "coolast i stan". Hade nämligen på mig en lite speciell outfit som jag var helt ensam om. Från början var det en vanlig vit T-shirt, men tyckte den var lite för tråkig så jag målade dit ett överkryssat peace-tecken ^^
Har fått jättemånga positiva kommentarer, tummen-upp, nickar och kramar osv. Ska nog göra fler T-shirtar men med överkryssade hjärtan, överkryssade glada smilies, överkryssade anti-våld-symboler mm. Så här såg den ut:



Facebook is a father

Buona Sera, signor blugg,

Uhuuhää, har ätit så mycket nötter nu att jag inte kan sitta ner.. Kan bara stå eller ligga, fast inte på magen då. Men man måste ju äta så mycket man orkar innan det blir vinter, så man samlar på sig lite extra hull. På fredag ska tydligen Jerry och Johannes (Piff) spela upp ett litet drama för familjen. Är jätteuppspelt! De kallar dramat för Mogli and the Jungle Book och det ska visst vara en romantisk komedi.

Förresten, funderar på att spruta in lite restylane i ansiktet. Min doktor har rekommenderat mig att göra detta eftersom mitt huvud är mindre än genomsnittet och han tror att det blir finare. Fast å andra sidan berättade han att det endast är 70 % chans till överlevnad. Tycker ni att jag ska ta risken? Är det någon som har erfarenheter kring restylane?



Restylane or not? Love or hate? Liv eller död?

I am totally crazy

Hej blöggis,

nu ska ni få höra vad jag precis har gjort: Kommer ni ihåg i förra inlägget då jag skrev att mitt nya smeknamn borde bli Svettlöken? Jag vandrade ner till PRV, Patent- och Registreringsverket, och gjorde en ansökan om att få byta namn. Fick svara på endel frågor, fylla i några lappar, göra lite magdans osv, så praktiskt sett heter jag numera Lord Svettlöken Peter Asplund ^^
Men jag måste först få statens godkännande för att formellt kunna kalla mig för det hädan efter. Tänk efter hur coolt det skulle vara - Jag är kanske den ende som heter så i hela Sverige! Dessutom försökte jag byta namn på Johannes, så han kanske kommer heta Piff i fortsättningen (om namnförslaget går igenom dvs)

Pöss och pang, skumslang

Svettlöken, jag

Hi, hi, hi, hi,  jag ska ta mig ett nytt smeknamn tror jag! Kommer ni ihåg när jag skrev att jag höll på att löka sönder? Jag har inte duschat sedan dess! (Ok, jag skrev att jag gjorde det i inlägget om Eminem-daten, fast det var bara för att fiska uppmärksamhet ^^). Mitt rekord är ändå att inte duscha på lite mer än två månader, för några somrar sedan. Men då badade man ju i havet så man höll sig ren ändå.

Ok, nu över till något annat. Jerry har typ blivit förkyld och febrig sen i går, så han har startat alla element, tänt brasan, satt igång ugnen och värmefläkten osv. Skitjobbigt! Som en bastu! Jag kunde inte stänga av heller, för de är barnsäkrade. Men så fick jag en snilleblixt ... I stället för att ta bort värmen, varför inte göra lite kyla? Så nu har jag satt på air condition, öppnat kylen och frysen, lagt ut isbitar lite här och var mm. Det brusar och låter i hela huset, men nu är det normaltemperatur igen!

Nu ska jag ut och gräva lite gropar i trädgården, vi höres!




Min dag

Goddag söta älsklingar!

Hur har er dag varit? Jag har haft en helt underbar lördag, den bästa i mitt liv! Dagen började så härligt med att jag blev väckt av att det blivit dålig luft i mitt sovrum. Därefter gick jag och gjorde en fantastisk lasagne till frukost. Jag övertygade Johannes och Jerry om att det var skoldag i dag, så de åkte dit och fick sitta och vänta utanför hela dagen (lol). Bussarna går inte så ofta på helgen, så de kan inte åka hem förrän 23:40 då nästa går ^^

Men det bästa av allt var att jag hittade en liten skrynklig lapp med ett telefonnummer på golvet. Jag ringde, och vem svarade om inte skorpan?! Ni minns, "mannen från systembolaget", som jag bjöd hem för några veckor sedan? Han hade tydligen "skaffat" en mobil och blivit normal, så vi bestämde oss för att träffas. Jag bjöd hem honom och vi skrattade och hade det så trevligt ihop. Vi drack lite och blev "runda om fötterna" och började jaga Bigitta och kasta ägg på henne. Har nog aldrig haft så roligt i hela mitt liv! Inte förrän i dag insåg jag hur mycket jag saknat honom ... En pusselbit föll på plats.

Som tur var blev han inte sådär konstig och började följa efter mig, som förra gången, utan vi skildes åt som goda vänner och med myskramar. Ja, livet leker! Nu ska jag gå och städa upp här hemma, han smutsade av sig ganska mycket om man säger så ^^

Kjam gott folk

Filip + Fredrik = Sant?

Har ni också hört om det?
Filip och Fredrik har typ gift sig p.g.a nån vadslagning, men nu är de in love på riktigt! Jises, de som är bröder och allt...  Om jag får säga det själv känns det ungefär som om jag skulle gifta mig med Johannes (lol), fast urgölligt. De ska åka på romantisk honeymoon till DMZ (ni vet den demilitariserade zonen på gränsen mellan Nord- och Sydkorea) och ta tjänstledigt från "Filip och Fredrik". Darin tvingas ta över platsen så länge, för Kanal5 har dragit igång nån Darinvecka då han ska synas i mer eller mindre alla program.

Vi får helt enkelt gratulera Filip och Fredrik Wikingson (som de nu heter båda två) att de funnit varandra efter mycket sökande och många motgångar. Strongt gjort!

               

Celebs without make up



Jag tror minsann att grabbarna i Charmed har drabbats av akne.
Eller vad säger ni?

Eminem

God kväll, blöggis.
Nu är det säkert många som undrar över hur min träff med Eminem gick till, så det ska jag berätta; Det började med att jag klev upp, duschade, bredde på deodorant, kammade håret, rakade benen osv. Jag tog på mig min bästa outfit (se bilden nedan) och därefter begav jag mig mot den avtalade mötesplatsen!

När jag kom dit var Eminem redan där, han hade till och med hunnit fika fyra gånger så han var proppmätt och fick ta av sig skärpet för att orka mer (lol). Han hade en stor, röd heldräkt på sig, guld-flip flops och en svart mössa. Dessutom hade han med sig marsvinspåsen hängd runt halsen. Först var det knäpptyst, men efter några minuter lyckades jag bryta den pinsamma tystnaden genom att släppa gas. Vi fortsatte prata om det i flera minuter, därefter frågade jag honom hur han blivit känd. Han berättade att det var för att han hade råkat göra sju människor flintskalliga, och att han tvingades börja rappa för att betala av skadeståndet. Sedan var jag tvungen att gå hem för att titta på Tweenies.

Jahopp, det var det. Nu ska jag ut och plocka svamp med Bigitta,

ha det bäst gott folk!



el outfit del sueño (drömoutfiten)

Eminem is my friend from now on

Hej! sitter och fikar med Eminem just nu, helt sjukt! Kan inte skriva mer, han stampar med foten för han vill att jag ska stänga av datorn!

Pösse & kjame

En helt vanlig konversation

Hej blögg. Hade precis tänkt tjuvringa till glassbilen för det är gratis (lol). Men då tog Johannes upp luren till andra telefonen och ringde plötsligt en vän. En vän! Jag som trodde att han var en ensamvarg...  Men jag skrev i allafall ner vad dom pratade om ^^

Shaggy: Ja, det är Shaggy Olsson
Johannes: Hej, J.A här!
Shaggy: Åh hej
Johannes: Hej
Shaggy: Var det nåt speciellt eller?
Johannes: ...
Shaggy: Hallå?
Johannes: Såg du senaste avsnittet av Nanny?
Shaggy: Nej, jag tittade på Glamour.
Johannes: Åh piss, missade det. Var det bra?
Shaggy: Sådär, det var nåt fel på textningen så jag förstod inget.
Johannes: Jahaa vad tråkigt. Det händer alltid när jag ska se på Ellen.
Shaggy: Ellen är ju skittråkigt, jag kollar hellre på Oprah.
Johannes: Varför då?
Shaggy: Jag har hört att Ellen är en robot egentligen.
Johannes: På allvar?
Shaggy: Ja, pappa läste det i Klick.
Johannes: Herre Jössenes, jag som alltid trott att hon var på riktigt!
Shaggy: Dessutom ska hon opereras om till man för att locka tittare.
Johannes: Oh my... Förresten, vet du när Just Shoot Me börjar?
Shaggy: Ja, alldeles strax.
Johannes: Oj, vi får höras imorgon!
Shaggy: Ok, hej då.
Johannes: Hej då! Puss!


(förlåt om du läser det här Johannes, men det var för ditt eget bästa)

Min dag

Hej gopisar,
jag håller typ på att löka sönder, blev nämligen jagad av en j*vla räv eller katt eller vad det var när jag skulle gå hem. Stinker som en blöja om man säger så.

Ni kommer inte att tro mig men jag har varit med om nåt fantastiskt. När Comvux var slut för dagen gick jag ner på stan för att köpa lite ballonger åt Jerry. Och vem möter jag utanför LIDL om inte - Eminem! Ni läste rätt. Han hade köpt en hel påse albinomarsvin och visade stolt upp dem. Blev faktiskt lite sugen på att själv skaffa några, för man kan tydligen släppa ut dom i huset så klarar dom sig själva. Äter smuts från golv och väggar, och gör rent liksom. Men i allafall: Vi bestämde att vi ska ta en caffè latte ihop imorgon, för han hade lite bråttom till nån konsert just då! Yes, I know, it's crazy like a horse lol


Eminem himself


 

Helt busigt!

Guten tag, eller kanske jag ska säga Bonjour, blöggen?

Ja ja, skitsamma. Vet ni vad jag håller på med? Ti, hi! Är så j*vla busig! Jag frågade nämligen Comvux-Tanten (hon heter så, jag vet, jättefult namn) om jag fick gå och släcka törsten för mina läppar höll på att torka sönder. Hon sa ja, om det tog mindre än en kvart. Så jag stack iväg från lektionen ... Men sen kom jag på; Varför inte göra ett blögginlägg istället?! Så jag smet in i datasalen och nu sitter jag här! Hi, hi, hi! 

Det tog längre tid än vad jag trodde att skriva detta, och nu har det redan gått en halvtimme.
Men som Jerry brukar säga; "bättre sent än aldrig"

Hejdaaaw

Dream baby, baby, baby

Tja blögg!

Jag är på lite bättre humör nu; Barnkanalen gör verkligen susen om man känner sig down and blue! Dessutom har jag kommit på ett bra straff åt Jerry, han ska bryta upp parkettgolvet med naglarna och lägga ett nytt. ^^

Nu över till något viktigare: Förut när jag googlade runt lite hittade jag en bild på en urgullig bäbis. Den var väl kanske en 3-4 år? Men iallafall. Den satt upp. Min haka föll bokstavligt talat ner i knäet, och jag kunde inte tro mina ögon. Jag trodde att jag drömde eller hade blivit hög och ropade på Bigitta. Men hon såg det också; bäbisen satt f*cking upprätt... Helt amazing. Har skrivit ut bilden nu och satt upp den som tavla på väggen. Ingen i min släkt har kunnat sätta sig upp innan den fyllt åtminstone 6 år; Jerry och Johannes lärde sig gå vid 8 års ålder. Så jag är helt fascinerad, vad är det här för j*vla dream baby? Se bildbevis här nedan!




Dessutom hittade jag två lite konstnärliga bilder som någon tagit på sitt barn. Lite scary att kasta upp det i luften bara för att fota, men man får väl gissa att den hade någon form av skyddsnät under. Ja, ja, fina var de i allafall:



Klicka för större format

Gnabbels, blöggen! ...

Gnabbels, blöggen

Här sitter jag och vibrerar; är så ledsen och ursinnig att jag inte kan koncentrera mig på nåt ... Vet ni varför? Jerry ringde hem alldeles nyss och berättade att han fick IG på ett prov om enhörningar. Min hjärna blev helt tom och mina ögon röda när jag hörde orden komma ut ur hans mun. Jag har till och med tagit på mig min sorgekeps och det har jag inte gjort sen socialen hämtade min och Bigittas äldsta son (men det är en annan historia).


Min förfader på en utställning


Nu kanske ni undrar varför jag tar så illa upp? Det var ju bara ett prov? Men så här ligger det till: Vår släkt, familjen Asplund, härstammar från enhörningar. Min farfars far var en ståtlig och stolt hingst med silverskinn och guldhorn, och hette Black Beauty. Så det är en oerhörd skymf att Jerry inte känner till vår släkts historia, och bara går och får ett j*vla IG. Han må ha underkänt i svenska och matte, men inte i enhörningshistoria. Nu ska jag gå och titta på "Den itusågade kaninen" på Barnkanalen för att lugna mina nerver.

Peace

Lord Peter? No, Lord Voldemort!

Hello, my name is Voldemort and I´ve got 60 children, all named Harry. My boyfriend is called Hunting Angel and he's retarded and handsome. My favourite food is tapeworm pulled out of a humanbeing. I have been smoking hashish for two days.

Urknasigt

I dag gick jag och Jerry ut på stan för att jaga änder och duvor. Plötsligt kom en man som såg exakt ut som Jesus, fast med klädning, gående med raska steg mot oss. Vi blev såklart lite oroliga och började springa. Mannen började också springa. Jerry ramlade, men jag fortsatte. Mannen närmade sig Jerry......... men fortsatte förbi, mot busshållplatsen på andra sidan vägen! *Phheeew*

Vi blev verkligen chockade, speciellt med tanke på att han hade en säck med svärd med sig! Typ som en jävla läskig jultomte. Ja, ja, nu är vi hemma igen. Bigitta och Johannes hade världens bästa överraskning på lur. Vet ni vad de hade gjort? - Jo, när vi gick ut hade de ringt nåt gräsföretag och beställt sådana där "färdiga" gräsmattor som man bara rullar ut. Och nu har vi det som golv i alla rum... Underbart, nu finns det ingen anledning att gå ut längre!
Nu ska vi äta ketchup arm, en nationalrätt här i huset

adjöken möken!

Läsarfrågan

Vad har ni ätit idag?





Vi har ätit tacos


Min dag

Dear Mr. Blögg.
Vaknade nyss av att Bigitta kom in och satte sig på min hals. Hon var arg och rädd för att jag inte gått till Comvux, men jag kan inte rå för att någon hade lagt ner min väckarklocka i en skål med corn flakes och mjölk så den gick sönder. Antagligen var det Johannes för han är lite efterbliven (förlåt om du läser det här) - när han var 16 år gjorde jag ett experiment och täckte för hans öga med en sjörövarlapp precis innan jag skulle ut på ett ärende, och när jag kom tillbaka ett par timmar senare höll han fortfarande på att gå runt i en ring i vardagsrummet.

Men han har några kvaliteter också, t.ex. gjorde han i ordning en korvgryta innan han stack till skolan i morse, så det ska jag äta nu. Min doktor säger att jag måste börja äta frukost för annars kommer jag att dö. Vad ska ni göra idag? Själv ska jag nog mest ta det lugnt och titta på TV; det är bland annat "Räkna med skägg"-reprisen (kl 18:15).

Pöss!

När jag blev träffad av blixten ...

Tjena-Baloo Blöggen!

Jag tänkte precis berätta om när jag blev träffad av blixten, för det är så många som vill veta. Så här gick det till:
Jag och Bigitta (min fru) var på Johannes skolavslutning. Det var regn och höstoväder, och det blåste och blixtrade för fullt. Som alltid hade jag och Bigitta tagit på oss våra skolavslutningshattar (de ser ut ungefär som en keps med en cirka 7 meter lång flaggstång ovanpå). Det var sent på kvällen och bäcksvart. Plötsligt kände jag att jag måste "lätta på trycket" och lämnade skolområdet för en stund. När jag kom tillbaka var alla försvunna ...

Jag gick runt och letade förtvivlat i flera timmar, men förgäves. Så småningom kom jag ner till havet. Jag tänkte "Äh WTF" och klädde av mig och gick ut för att ta en liten simtur (fast jag hade glömt att jag hade skolavslutningshatten på). Plötsligt kände jag ett knaster och hörde ett pang på samma gång. Allt blev vitt. Min första tanke var att en mås skitit på mig, men så märkte jag att vattnet lyste blått. Jag simmade genast i land, klädde på mig och sprang därifrån så snabbt mina ben förmådde. Men eftersom det var mörkt ute kunde jag inte hitta hem, så jag fick lägga mig och sova under en gran tills det blev ljust.

När jag väl kom hem dagen därpå var de andra arga på mig för att jag försvunnit och inte följt med dem till nån lärare som skulle visa sina eksem. Ja, det var så det gick till! Jag fick inga allvarliga skador, tack gode gud! Oj, oj, nu är det en duva som sitter och pickar på fönstret! Måste gå och släppa in den!

Adiós mis moscas

Dikten


Jag ser din armhåla

Den är lite brun
Plötsligt vänder du dig om
Jag låtsas falla ihop
Död
Du vänder ryggen till
Och går
En tår rullar sakta ner
Och väter min skägg
Allt blir till guld



När jag skrev dikten tänkte jag på ett svek som Johannes utfört mot mig. Jag känner mig inte redo att förklara än, men jag kan väl avslöja att det handlade om liv och död. Ni får gärna kommentera dikten.

 Lord Peter


Mr. Suck.

*SUCK*
Förlåt mina läsare, men jag är bara sååå trött på allt. Idag när jag kom hem från Comvux upptäckte jag att Jerry hade glömt att gå till skolan. Istället hade han gnagit slash klöst sönder våra soffor, för han var så nervös inför nåt prov han ska ha imorgon och har struntat i att plugga till. Och en liten stund senare kom Johannes hem; på jättebra humör. Vet ni varför? Jo, de hade fått lära sig hur man tillreder människohänder på hemkunskapen. Vad är det för psykiskt fel på världen vi lever i?!
Till råga på allt har jag haft behov av att sk*ta hela dagen, men såklart fanns det inte en enda toalett på Comvux "för att vi inte ska bli distraherade eller lämna lektionerna".

Men nu över till något lite roligare: Jag har fått i läxa att skriva en liten dikt! Så det ska ni få läsa om ni tittar in på blöggen lite senare! ^^

Hur har äggen hamnat där?

Hej blöggen!

Idag har jag inte gjort så mycket; förutom julhandlingen har jag mest legat i soffan och zappat mellan olika TV-kanaler. Ett program som särskilt fångade min uppmärksamhet var "Räkna med skägg" på Barnkanalen mellan kl 13:30 och 13:45. Det var ganska svårt att hänga med, matte har aldrig varit min starka sida, men jag tror att det gick ut på att barn som drabbats av nån konstig sjukdom skulle måla en tavla med sitt skägg (?). Tyvärr fick jag två nya liggsår, brukar få det var och varannan helg nu för tiden. Nån som känner igen sig?

När jag skulle förflytta mig till sängen upptäckte jag att den var fylld med hårdkokta ägg. Ens första tanke var ju såklart "WTF lol". Jag åt genast upp äggen, men en klurig fråga består: hur hamnade dom där? Johannes ligger ju kvar i kistan, och Jerry och Bigitta åkte till nåt hud-museum. Helt knas.

Adjöken!

Läsarfrågan

Vad är det läskigaste du varit med om?

Det läskigaste jag har upplevt inträffade en mörk och kylig oktobernatt. Johannes var kanske en sex-sju år gammal och på dåligt humör p.g.a några afrikanska kex. Plötsligt bet han sig fast i min arm, och släppte inte på flera dagar även om vi smorde in hans mun med smör. Sen dess har jag alltid haft lite svårt för honom ...

En annan läskig händelse var när jag stämde träff med en som kallade sig Vartmannen som jag mött på en Harry Potter-sida. Vi bestämde att vi skulle ha på oss något "Harry-Potter-aktigt". Själv drog jag på mig en av Bigittas eleganta svarta klädningar, och begav mig mot mötesplatsen, en öppen blomsteräng. Efter en stund kom en man gående: han hade med sig en kvast och ett spjut; det måste ha varit Vartmannen. Jag blev så rädd att jag sket på mig, sen sprang jag därifrån så fort jag kunde, innan han fick syn på mig.

Julhandlat

Hej kära blöggläsare!

Idag har jag varit och julhandlat lite med Fley och Jerry. Jag hittade en urhärlig sport-BH till Jerry, en porslinsvas till Bigitta och en elektrisk flugsmällare till Fley! Hihi, jag tror att den kommer att göra succé för han har alltid haft problem med flugor som samlas runt ögonen ^^

Johannes ligger som sagt fortfarande i "kistan". Den är ungefär som en järnjungfru förutom att man dör, och man ligger ned istället för står upp och vi har tagit bort nålarna för ögonen. Jag byggde den på träslöjden för många år sedan, så det har väl blivit något av en gammal familjetradition. Och ja, vi har ansökt staten om lov att få bruka den så det är ingen idé att ni anmäler oss.

Jag tänkte börja med "Läsarfrågan" och ställa en fråga här i blöggen lite då och då. Vad tycker ni om det?
Kom tillbaka om en liten stund så får ni se resultatet!

kizzes and pösses

Mr. Läckerbit

Jag besöker min bästa vän Fleys blogg flera gånger varje dag. Han är bara 19 år men har redan skapat sig ett stort namn och en plats i rampljuset. Idag när jag kom in på bloggen möttes jag av den här underbara bilden - kunde helt enkelt inte sluta titta! Jag har aldrig träffat Fley irl (vi lärde känna varandra på ett CS-forum) så det var första gången jag såg hur han såg ut... Innan har han bara visat bilder på steklar mm.


                                                                   "Hej!"

Vidrigt!

Tja blöggen!
Först vill jag be om ursäkt för dålig uppdatering... Skorpan var fett förändrad när han vaknade och började följa efter mig vart jag än gick (till och med på toan!), så jag var helt enkelt för distraherad för att sätta mig vid datorn. Jag försökte be honom att lägga av, men jag tror inte att han fattade. Till slut fick jag ringa brandkåren som kom och hämtade honom (phheeeww),
men jag måste medge att jag saknar honom lite... Han var som en tredje son för mig :(

Nu över till nåt annat: Vet ni vad Johannes gjorde när han och de andra kom hem från kyrkomässan? Jo, han skyndade fram till mig och ställde sig jättenära och fes! Vilken fräckhet! Som tur var luktade det inte så illa, men en viss ung man kommer få spendera resten av helgen i "kistan". Jag vill inte gå in på närmare detaljer nu, utan vi tar det vid ett senare tillfälle. Men jag kan säga att det är en gammal familjetradition.
Nu ska jag, Jerry och Bigitta ut och plocka svamp i skymningen,

hej då mina lunkentussar!

"Mannen på torget"

HEJ BLÖGGÄLSKLINGAR! Jag är jätteuppspelt, för jag har nämligen fått en sprillans ny vän. Jerry har skrivit några väldigt bra och illustrerande talesätt; "en vän för mycket kan ingen ha", "en vän är mer än guld värd" och "ju fler vänner, ju fler möjligheter".

Så här gick det till: jag bjöd hem "mannen från systembolaget" (han kallas så för att man alltid brukar stöta på honom där) för att jag kände mig lite ensam eftersom resten i familjen är på kyrkomässa. Allra först fick han fräscha upp sig lite, raka sig och duscha osv. för det stank outhärdligt (hade tydligen inte gjort det på 2 år OMFG). Det var så mycket smuts att det till och med blev stopp i avloppet..!

Men därefter tände vi brasan och slog oss ned och hade ett djupt samtal om allt mellan himmel och jord. Han berättade att han brukar kallas skorpan (skorpan & räkan, hur bra passar inte det ihop?!), att han varit en sjörövare i sitt förra liv, att han aldrig fått ett arbete och att han är släkt med Gud mm. Tyvärr började han dricka lite och blev så berusad att han "däckade". Just nu ligger han och sover i Johannes säng, men jag funderar på att väcka honom! Är så glad att jag inte kan sluta le!





Pussen & kramen

Solsken? Vampyr?

"Äntligen är sommaren slut" brukar jag gå runt och säga högt för mig sjäv och andra i min omgivning. Vet ni varför? Jo, för då försvinner solen och det blir en lång natt som varar i åtta månader. Jag hatar solen, eftersom min hud bleknar och blir gulaktig när den får solsken på sig. Precis som en viss god väns porslinsdockor. Och det är inte direkt vackert.

Anledningen är att jag har en allvarlig sjukdom som gör att huden dunstar bort om den utsätts för starkt ljus, och därför måste jag gå omkring i ett slags specialsydd flytväst som täcker hela kroppen. Om jag inte använder den löses jag upp i små partiklar och dör. Jag hoppas ni förstår. Peace.

Pöss i kramen!

Uggs?

ÅH, DOM ÄR UNDERBARA! Ropar jag och springer mot dom för att med iver fylla min famn. Så brukar det gå till när jag är på shoppingrunda och kommer in i nån liten trevlig skoaffär och får syn på uggs.

Uggs i min smak
                                                                                            Uggs i min smak


Men sedan tittar jag på prislappen och blir blek som en macka, och kastar i väg skorna, så långt jag kan! Bara för att skaka av sig obehagskänslan. Jag har aldrig hittat ett par uggs under 500:-, och eftersom jag redan är skuldbelagd kan jag inte unna mig sådana glädjeämnen här i livet. Livet är orättvist, och det suger. Men när man traskar omkring där ute i snön barfota, då ska man tänka på att det finns människor som tvingas vara helnakna.
Tack för ordet


räkan

Dagen...

Kära blöggläsare,
som ni kanske kommer ihåg berättade jag om min och Jerrys fantastiska dröm igår. Idag skulle vi åka till en drömtydare/psykolog för att ta reda på vad den betydde, och nu kommer en resumé på dagen som förflutit:

Dagen började bra. Jag ringde och frånvaroanmälde Jerry, och därefter lånade vi en viss summa pengar från Johannes sparkonto. Men precis innan vi skulle gå till bussen ville jag skriva ett blogginlägg (se inlägget nedan ^^) så det blev fett bråttom, vi höll nästan på att missa den. Jag bad Jerry springa framför bussen eftersom han är snabbare än jag, så den stannade och släppte på oss.

När vi kom till psykmottagningen visade det sig att terapeuten vi skulle träffa hade åkt till nån klinik för att operera in guldstjärnor i ögonen, så jag och Jerry-mannen fick helt enkelt sätta oss i väntrummet och, ja just det, vänta. Efter en stund började dom spela Crazy Frog på repeat i bakgrunden, och det blev outhärdligt. Jerry, som "dygnat" var dödstrött och somnade in i min famn. Och så satt vi i över två timmar, tills jag fick nog. Jag ruskade liv i Jerry, och sen stormade vi ut där ifrån för att visa hur missnöjda vi var.

Sammanfattningsvis har vår dag blivit förstörd; vi kommer kanske aldrig få veta drömmens betydelse, Jerry har kommit efter i skolan och på köpet har vi fått tinnitus. Men var inte oroliga, jag kommer att göra min egen tolkning av drömmen i ett senare inlägg. Ni får stå ut tills dess kära läsare!

Hej & Hå, skumbanan

PISS!

HEJ BLÖGG, JAG ÄR SKITSTRESSAD, MIN BUSS GÅR NÄMLIGEN OM NÅGRA MINUTER!!! JAG HAR INTE SÅ MYCKET ATT SÄGA, MEN KÄNDE MIG TVUNGEN ATT SKRIVA ETT INLÄGG BARA FÖR ATT UTMANA ÖDET OCH SE OM JAG HINNER MED BUSSEN I ALLAFALL! TYP TIX ELLER TVÅNGSTANKAR ELLER VAD DET HETER. HAR HAFT DET SEN JAG VAR SPÄDBARN/KOLTBARN.
SKRIVER MER SENARE

Pöss och adjö

Zac Efron, snälla svara

Hej mina vänner,
nu ska jag berätta om nåt riktigt läskigt som hände idag. Som vanligt kom Johannes och Jerry hem lite tidigare från skolan, så att vi kunde ta vår familjetupplur som vi tar varje torsdag. Vi satte väckarklockan att ringa exakt klockan 17:00, och när timmen var slagen och vi alla vaknade upp, skulle vi berätta vad vi drömt om, som vi alltid gör. Johannes började: han mindes ingenting. Sedan var det Bigittas tur (min fru): hon hade drömt att hon blivit en knarklangare. Tyvärr berättade hon ganska detaljerat även om det var skittråkigt, så det tog lite tid och alla han bli trötta.

När klockan var ungefär tjugo i sex var det min tur att berätta. Med ett léende på läpparna satte jag igång; jag hade drömt en helt magisk dröm som jag aldrig mer ville vakna upp ur, nämligen att jag gift mig med Alyson Reed, ni vet hon som spelar ms. Darbus (som leder musikalen) i High School Musical och att vi tillsammans adopterat Zac Efron. Vi skulle precis spela panflöjt tillsammans när den jävla väckarklockan ringde ... Men nu till det läskiga:

När Jerry skulle berätta vad han drömt, skymtade jag en glimt bland allt det röda i hans ögon. Jag visste att det var något på gång, och mycket riktigt: det visade sig att han haft exakt samma dröm som jag - han återberättade hela drömmen och använde till och med samma ord som jag hade använt! I morgon ska vi gå till en psykolog och en drömtydare för att försöka reda ut vad detta innebär. Tänk om drömmen kommer att besannas...?
Nu ska jag gå och kamma mig, men jag återkommer till ämnet i morgon.

Pussen

Min dag

Tja, mr. Blögg!

Idag har det inte hänt så mycket; först följde jag med Johannes till skolan och hjälpte honom på idrottslektionen. Fast helt plötsligt drabbades han av ett anfall och blev okontaktbar, så jag var tvungen att lämna honom ifred.
Istället gick jag ner till hamnen och hjälpte några sjöbjörnar att lasta av industrigods.


Såg ni på Top model i går? Det gjorde minsann jag, Johannes och Jerry, min andra son.
Jag tyckte att det sög fett, men Jerry var jätteintresserad eftersom han precis har bytt till en modellinje på gymnasiet (han är 19 år). Nästa vecka ska dom ta bilder med gås-tema så då måste jag titta bara för att gåsar är mitt favoritdjur.

Nu ska jag iväg och träna chinkorna.


Adjöken


Min dag

Jag går som jag tidigare berättat på comvux, för att Arbetsförmedlingen tvingar mig och jag inte har fria rättigheter. Men i alla fall, i morse klev jag upp vid halv fem, strax efter att min urmysiga son Johannes gått till skolan. Jag gick genast och chillade framför TV:n, men tyvärr var det bara barnkarnalen som funkade. Sen gick jag och tog en fika och därefter gick jag till en offentlig toalett och fick en massa blögginspiration - och därför sitter jag nu här och skriver! Dagen gick väldigt fort, men jag ger TV:n skulden eftersom det är så svårt att slita sig, speciellt när man kurat ihop sig i den mjuka soffan... Oj fan, nu kom Johannes hem! Ska gå och göra i ordning lite fil och flingor till honom!

Adjöken!

Blögg, blögg, blögg...

Ja, jag har nu kommit till trotsåldern och skapat en blögg. Ni undrar nog vad myggmor är för knasigt namn, så det ska jag förklara:

Jag var väldigt stressad när jag skapade blöggen, för precis när jag kom till att bestämma blöggnamnet pep micron, min lasagne var färdig! Jag var väldigt hungrig, så jag följde intuitionen och valde det första bästa namn jag kom att tänka på; myggmor! Mycket finare än ankmor om jag får säga det själv.

Men jag föredrar att bli kallad räkan, det är faktiskt det enda tilltalsord som jag reagerar på!

Pöss  & Pang

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0